Korona-ajan ohjeet

Noudatamme klinikallamme THL:n ja TTL:n antamia hygieniaohjeita. Jokaisen lemmikin ja hänen omistajansa turvallisuuden varmistamiseksi pyrimme rajoittamaan vastaanotollamme ihmiskontaktien määrää.

Lisäksi pyydämme huomioimaan seuraavat seikat asioidessasi meillä:

  • Vain yksi saattaja lemmikillä (poikkeuksena eutanasiakäynti, jolloin lemmikillä saa olla mukana useampi saattaja).
  • Asiakkaalla tulee olla maski sisätiloissa (tarvittaessa saat hankittua maskin klinikan vastaanotosta).
  • Sisätiloissa noudatetaan 2 metrin turvaväliä.
  • Huolehditaan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
  • Henkilökuntamme käyttää hengityssuojaimia potilashuoneissa. Myös potilashuoneessa pyritään säilyttämään turvaväli.
  • Saavu paikalle vain juuri ennen varatun ajan alkamista (ei etuajassa).  Ilmoittautumisen jälkeen asiakasta pyydetään joko huomioimaan turvavälien toteutuminen odotushuoneessa tai vaihtoehtoisesti odottamaan vastaanottovuoroaan autossa tai ulkona. Odotus- ja klinikkatiloissa vältetään turhaa oleilua.

Asioithan klinikallamme vain terveenä

Jos olet altistunut COVID-19 -koronavirukselle, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi, jätä oman ja muiden ihmisten terveyden vuoksi klinikkakäynti väliin. Voit tällöin pyytää tuttavaasi tuomaan lemmikkisi hoitoon tai tarvittaessa henkilökuntamme voi noutaa lemmikin ulkotiloista klinikalle hoitoon. Tällöin on ensiarvoisen tärkeää soittaa klinikallemme etukäteen. Mikäli sinulla on koronavirukseen sopivia oireita ja/tai sinulla on läheinen kontakti henkilöön, jolla on todettu tartunta, tulee sinun huolehtia, että et vaaranna muiden terveyttä.

Pysytään terveinä!