Osaava henkilökunta

Erityisosaamista meiltä löytyy eläinlääkinnällisestä akupunktiosta, kivunlievityksestä ja kliinisestä ravitsemuksesta. Meille on tärkeää, että käynnistäsi jää hyvä mieli sekä sinulle että lemmikillesi. Olemme helposti lähestyttäviä, empaattisia ja lemmikkien omistajia itsekin, joten ymmärrämme huolesi.

Eläinlääkäri Noora Sjögren

DVM, cVMA, MSc

Olen eläinlääkäri ja akupunktioeläinlääkäri sekä maa-metsätaloustieteiden maisteri pääaineenani kotieläinten ravitsemustiede. Valmistuin maisteriksi 2008, eläinlääkäriksi 2014 ja akupunktioeläinlääkäriksi 2015. Olen työskennellyt eläinlääkärinä niin kunnaneläinlääkärinä kuin pieneläinklinikoillakin ja  yliopistollisen eläinsairaalan kipu- ja akupunktioklinikalla sekä ruokintaklinikalla. Olen toiminut myös opettajan tehtävissä klinikkaeläinhoitajaopiskelijoille. Mielenkiinnonkohteitani ovat ammatillisesti eläinten kliininen ravitsemus ja ravinnon tuomat mahdollisuudet terveyden- ja sairauksien hoidossa, eläinlääketieteellinen akupunktio ja eläinten kivun tunnistaminen ja hoito. Myös pieneläinten sisätaudit ovat erityisen mielenkiinnon kohteina, ja erityisesti juuri ravitsemuksen tuomat mahdollisuudet erilaisten sairauksien tukihoitona. Palvelen sinua suomeksi, englanniksi ja viroksi.

Tutustu Nooraan täällä:
https://roviopetfoods.fi/rovio-pet-foods-koiranruoka/henkilokunta/noora-sjogren/

Eläinlääkäri Maria Pushkina

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta keväällä 2019. Kesästä 2018 olen ollut töissä eläinlääkärinä eläinlääkäriasemilla Helsingissä ja Turussa. Aiemmin olen toiminut päivystävänä eläintenhoitajana yliopistollisessa eläinsairaalassa. Kiinnostukseni kohteina ovat yleiseläinlääkintä ja pehmytosakirurgia. Minulle on tärkeää, että omistaja saa laadukkaat ja hyvät kotiutusohjeet, ja osaa hoitaa lemmikkiään saamansa ohjeistuksen mukaan kotona. Palvelen sinua suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Klinikkaeläinhoitaja Kaisa Kiikka

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi syksyllä 2016, ja työskentelin eläinlääkäriasema Pet-Vetissä vuoden 2020 loppuun asti. Mielenkiinnon kohteitani ovat anestesia ja leikkaussalissa avustaminen sekä laboratoriotyöskentely. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen. Palvelen sinua suomeksi ja englanniksi.